Jubileum expositie ‘TOEN EN NU’

Rijksweg 86, 6585 AH Mook

Openingstijden:

Elke zondag van 12.00-16.00 uur m.u.v 1e Kerstdag en Nieuwjaarsdag

Stichting Jacques van Mourik werd 30 jaar geleden op 10 december 1992 opgericht met als doel de Plasmolense kunstenaars onder de aandacht te brengen. Dit doet de stichting door hun werk te verzamelen en in goede staat te houden of te brengen, te documenteren, verhalen op te tekenen en de werken tentoon te stellen.

Toen en nu’ is de titel van de jubileum expositie van Stichting Jacques van Mourik waarbij samengewerkt wordt met een aantal hedendaagse kunstenaars die woonachtig/werkzaam zijn in de Gemeente Mook en Middelaar. Deze kunstenaars hebben ook meegewerkt aan onze jubileum expositie in 2017 welke gehouden werd in het gemeentehuis. We hebben de kunstenaars gevraagd een werk aan te leveren dat laat zien waar ze ‘nu’ staan. Daarnaast zijn er werken te zien uit de collectie van Stichting Jacques van Mourik.

Lees hier het interview met Ietje Pinckers en Masja Nannings door Maasburen.

Lees hier het interview met Lee Tonnaer en Ietje Pinckers door De Gelderlander.

Bekijk hier het filmpje van de Jubileumexpositie gemaakt door Sjaak Jakobs.